Berg Grand Champion InGround

116

Er du typen som dyrker trampolin spring på højt niveau eller blot vil have en virkelig god trampolin til haven, så går du ikke forkert med en Berg Grand Champion. Denne ovale InGround trampolin er blandt de bedste trampoliner vi har haft fornøjelse af at prøve. Der faktisk ikke den helt store forskel på denne og den lidt dyre Ultim model når vi snakker kvalitet og performance.

Berg grand champion 470 og 520 er nogle af de bedste trampoliner du kan købe, men de hører heller ikke ind blandt de billige trampoliner. Med en pris på lige under 10.000 for 520 modellen, er det en trampolin som hovedsageligt henvender sig til dem som er lidt mere seriøse med deres trampolin træning og gerne vil have en høj kvalitet og superb performance når de bruger den.

Hvorfor vælge en Berg Grand Champion trampolin?

En trampolin til næsten 10.000 er bestemt ikke for alle. Er du ude efter en havetrampolin som børnene kan lege lidt med og få noget mere motion frem for at side i sofaen med ipad’en så er dette nok ikke modellen for dig (med mindre penge slet ikke er noget problem).

Dette er en luksus performance trampolin, som kommer med Bergs Airflow system som sikre en mindre luftmodstand under brug, og med Twin spring gold fjedre, der ikke ruster og giver maksimal hoppe højde.
Den ovale trampolin form giver en større effektiv hoppeareal.

Berg Grand Champion InGround er en Oval high-end kvalitetstrampolin, Inground betyder for denne model at den er 27 cm over jorden, og med mulighed for et DELUXE sikkerhedsnet er dette også en utrolig sikker trampolin at bruge.

Berg Grand Champion kvalitet

Denne ovale Berg trampolin er en high-end kvalitetstrampolin, hvor der udelukkende er benyttet kvalitets materialer alle steder. Fjedrene er forgyldte så de ikke ruster, og stellet er forzinket på både inder og yderside for optimal holdbarhed ude. Her er der ikke gået på kompromis med prisen på de forskellige del komponenter, og du får en have trampolin hvor du tydelig kan se en forskel på kvaliteten hvis du sammenligner den med en billig havetrampolin.

Sikkerhed

Også sikkerheden er helt i top på en Berg Grand Champion Inground trampolin.
Berg har altid haft stor fokus på at fremstille produkter som er så sikre som muligt, og dette er selvfølgelig også tilfældet med denne model. Der er ingen ubeskyttede metal kanter du kan slå dig på hvis du fejler et spring, minimal chance for at ting går i stykker mens du benytter trampolinen, selv efter flere års brug. Da det er tale om en Inground trampolin, så er der ikke langt til jorden skulle du fravælge at bruge sikkerhedsnettet. Skal det være lidt mere sikkert så anbefaler vi at man tilkøber deres Deluxe sikkerhedsnet der sikre at man ikke kommer ud over kanten på trampolinen.

Høj Performance med en Berg Grand Champion

Da vi testede Berg grand champion 470 var noget af de første vi lagde mærke til hoppehøjden. I forhold til flere af de billigere trampoliner vi tidligere har prøvet, så var der rigtig god ydelse på denne Berg trampolin. Noget der går igen på alle Berg trampoliner, men der er altså mærkbar forskel på deres Solo Spring system og Twin Spring Gold fjedre. Især hvis du skal bruge den til seriøs gymnastik træning, så ville jeg selv vælge en model som denne, eller hvis jeg havde pengene den store Berg Ultim Elite Flatground 500 vi testede her på Berg Ultim Elite, og som nok er den bedste trampolin jeg endnu har prøvet. Men prisen er så også nogle tusinde kroner dyrere en denne her.

BERG InGround Grand Champion er BERG’s største have trampolin. En trampolin med masse af plads til at hoppe på, og det gør det endnu sjovere at bruge den.

PROS:

  • Virkelig god springoplevelse
  • Ekstrem høj kvalitet
  • Høj sikkerhed

CONS:

  • Prisen
  • Inground model frem for FlatGround

Størrelse
Størrelse 520 cm x 345 cm
Vægt 80 kg

Inground trampolin - berg grand champion Berg trampoliner - Grand deluxe
10 Total Score
Rigtig god trampolin dog en smule dyr

Når man giver 10.000 for en trampolin så forventer man også at modtage et produkt som er lidt udover det sædvanlige. Denne Berg Grand Champion skuffede bestemt ikke på dette område. En virkelig god trampolin som giver masser af højde på ens spring og man fornemmer den gode kvalitet hele vejen igennem. Klart den bedste trampolin jeg endnu har prøvet.

Design
9.5
Pris
6.5
Kvalitet
10
Sikkerhed
10
Performance
10
PROS
  • Rigtig fed trampolin
CONS
  • Dyr!
User Rating: 4.03 (38 votes)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply