Editor choice

Berg Ultim Elite Trampolin

118

BERG Ultim Elite FlatGround SPORTS er crème de la crème når vi snakker trampoliner. Den store Berg Ultim Elite FlatGround 500 model er en trampolin ud over det man normalt og kommer også med en pris som nok vil forskrække de fleste. Den er perfekt for dig der gerne vil hoppe højt eller øve forskellige tricks som kræver lidt ekstra højde. Som noget helt unikt med denne model, har du mulighed for at tilkøbe en Aerowall som giver nogle helt nye muligheder inden for trampolinspring. Er pengene ikke noget problem, så er BERG Ultim Elite FlatGround Sports den trampolin jeg nok selv havde nedgravet ude i haven, og selvfølgelig med en Aerowall. Men lad os ligge ud med denne lille anmeldelse eller review af Berg Ultim Elite og se lidt nærmere på hvorfor dette er den bedste trampolin efter vores mening.

Er du helt ny inden for trampolinspring eller vejer du ikke så meget, så kan den godt føles en smule stram at hoppe på. Men når du først kommer får lært at bruge den korrekt, så giver den en uovertruffen spring oplevelse.
Denne model er en FlatGround trampolin, hvilket betyder at den flugter med jorden, og derfor blender diskret ind i haven.

Berg Ultim Elite kvalitet

Denne Berg trampolin er en rektangulær high-end kvalitetstrampolin som det velkendte Berg Airflow system som giver mindre luftmodstand under hop, deres Twin Spring Gold fjedre som længere fjedre, og som ikke ruster. Stålrammen er forzinket på både inder og ydersiden, så den nemt tåler at stå ude hele året uden at ruste. Man mærker virkeligt at det er kælet for alle detaljer på denne model.

Sikkerhed

Som med alle Berg trampoliner er sikkerheden også i top på denne Ultim Elite model. Sikkerheden er en af de ting som Berg har størst fokus på, og derfor er den udelukkende fremstillet af kvalitets materialer, som ikke går i stykker under selv de vildste spring. Alle metal kanter er dækket med kantpuder, så du får en trampolin du trygt kan sende dine børn ud på.

Høj Performance

En Berg Ultim Elite trampolin er for dig som er ude efter den bedste springoplevelse du kan opnå, og er selvfølgelig også topmodellen inden for Berg Trampoliner. De twin spring system, med ekstra lange fjerde og Berg Airflow sikre at du får maksimalt højde på dine spring, hvilket giver mulighed for endnu vildere spring kombinationer.
Skal det være helt ekstrem kan du tilkøbe den famøse Aerowall, der fungere som en vertikal trampolin og giver nogle ret unikke muligheder for spring du ikke troede var mulige.

Denne model er komplet nedgravet og kommer med et helt fantastisk fjeder- og kantsystem, som munder ud i høje spring og masser af muligheder for gymnastik eller trampolintræning. Denne Berg trampolin er for dig, der ikke vil gå på kompromis med springoplevelsen eller blot have det bedste. Kort sagt så er en Berg Ultim Elite den bedste trampolin du kan købe og vi var alle vildt begejstret da vi testede den.

PROS:

  • Uovertruffen springoplevelse
  • Ekstrem høj kvalitet
  • Aerowall kan tilkøbes
  • Flatground så den flugter med jorden
  • Høj sikkerhed

CONS:

  • Prisen
  • Ikke mange som har den på lager

Størrelse
Længde500 cm
Bredde300 cm
Kantbeskyttelse44 cm x 45 mm
Stålrammen140 x 80 millimeter

BERG Ultim Elite FlatGround SPORTS med aerowall
10 Total Score
Fantastisk!

En uovertruffen trampolin til dig som bare vil have det bedste der kan købes. Her er performance helt i top og der er kælet for alle detaljer. Som noget helt specielt fås denne model også med en vertikal aerowall som kan tilkøbes.

Design
10
Pris
10
Kvalitet
10
Sikkerhed
10
Performance
10
User Rating: 4.05 (41 votes)