Billige trampoliner

0

Trampoliner var engang et eksklusivt legetøj, man kun fandt i sportshaller og i skoler. Men det forholder sig anderledes i dag. Her ser vi rigtig mange familier som har en, ja endda i nogle tilfælde 2, trampoliner ude i deres have.
Man kan købe billige trampoliner flere steder og på den måde få fat på redskaber til haven, som kan være kilde til meget sjov og ballade for store og små. Du finder de billige trampoliner både online eller i fysiske butikker nær dig, se f.eks. denne guide til hvordan du finder de bedste trampolin tilbud

billig trampolin til haven

Stor efterspørgsel på trampoliner

Du kan få trampoliner til helt ned til omkring 1000 kroner. Og det er vel at mærke en helt normal model, som typisk er godt tre meter i diameter og op mod 100 fjedre. Du kan altså få en rigtig trampolin til det, der svarer til et greb i lommen for de fleste. Og det har været med til at styrke efterspørgslen på trampoliner. Dog skal du ikke forvente samme kvalitet og sikkerhed på en af de billige trampoliner, som du får med en GymPlay eller Berg trampolin. Men er det blot noget som børnene skal bruge lidt nu og da ude i haven, og er sikkerheden ikke en top prioritet, så kan de billige modeller fint bruges til leg og sjov.

Nu har alle råd

Skal du have professionelle trampoliner, ligger priserne i et helt andet leje. Så det er slet ikke 1000 kroner, der er tale om, men mange tusind kroner. f.eks. en Berg Ultim Elite kan nemt koste 15.000 og så kommer Aerowall ved siden af. Men heldigvis behøver du ikke længere være professionel og meget ambitiøs for at have råd til din egen trampolin. De fleste familier har råd til at have en billig trampolin i haven.
Vi kommer til løbende at opdatere denne hjemmeside med priser på trampoliner, udsalg og tilbud. Du kommer derfor til at kunne finde bedste priser på trampoliner her.

Ulemper ved billige trampoliner

Vi vil alle gerne spare penge, og dette gælder selvfølgelig også når vi skal ud og finde den helt rigtige havetrampolin. Men hvilke ulemper kan der evt. være ved at købe en af de billige modeller frem for et kendt kvalitets mærke? Der er typisk 3 steder, hvor man vil opdage en mærkbar forskel på en kvalitets trampolin og en billig udgave.

1. Kvalitet
Du mærker tydelig en forskel når du står med en billig model og en dyr. f.eks. er rammen slet ikke lige så stabil og massiv, hvilket gør at trampolinen er mere modtagelig for kraftig blæst. Mange af de billige er heller ikke galvaniserede over alt, hvilket gør at du ofte ser at fjedrene ruster, samt der kommer rust på visse dele af rammen. Dette betyder i bund og grund at levetid på de billige trampoliner er markant lavere end en dyr model.

2. Sikkerhed
Et andet sted hvor du tydelig kan se forskel på de dyre og billige, er på sikkerheden. F.eks. tykkelsen på kantbeskyttelsen, af alle kanter er dækket til og beskyttet, at du ikke kan få et ben fast imellem fjedrene osv.

3. Performance
Da kvaliteten af trampolinduen og fjerdrene på de billige modeller ikke er på samme højde som en kvalitets trampolin, så vil du typisk eller ikke opnå samme performance og højde på dine spring. Er det blot til sjov og leg, så er det for mange heller ikke den vigtigste parametre.

I mange tilfælde ville jeg nok vælge at betale en smule mere for en af de mindre modeller inden for de større trampolin mærker, frem for at købe den billigste trampolin jeg kan finde.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply