GymPlay Inground Rund Trampolin

116

Vi testede i dag en af de lidt mere ukendte trampoliner, nemlig Inground Round Trampolin fra GymPlay. En model som vi ikke tidligere havde hørt om, så da vi her fik mulighed for at testen den grundigt slog vi selvfølgelig til.
Denne model minder en del om Berg Favorit, med en pris på cirka 2.500,- er den en smule billigere, og her får du faktisk en del trampolin for pengene. Du mærker hurtigt at det er tale om en kvalitets trampolin, en god stærk ramme omkring den, tykke kantbeskyttere og i et ganske pænt design.

Der hvor den for mig skuffede lidt var på performance. Den havde ikke helt samme bounce som Berg favorit som den læner sig meget op af.
Niveauet var dog stadig noget bedre end mange af de billigere modeller, og endda flere til samme pris, men fra et firma der fremstiller nogle af de bedste Airtracks på marked, havde jeg måske forventet en smule mere.

Inground trampolin fra danske GymPlay

De slår selv lidt på at Inground Round Trampolin er en god all around trampolin til gymnaster i alle aldre og på alle niveauer. Det er måske lige bredt nok at skære alle over en kam. Dette er en rigtig fin trampolin til yngre gymnaster og nybegyndere, men er du van til at hoppe trampolin, så vil du savne lidt af den performance du får på nogle af de lidt dyrere modeller. Personligt ville jeg nok smide et par
hundrede mere efter min trampolin og så købe en Berg favorit.

Vil du gerne til at i gang med at hoppe trampolin, og er på udkik efter en god nedgravningstrampolin, så er Inground Round Trampolin bestemt ikke et dårligt valg. Især ikke noget prisen er nede på omkring 2.500 for den runde model.

Denne model kan fås både med og uden sikkerhedsnet, og når vi snakker sikkerhed, så er det også et område hvor der er gjort lidt ud af tingene.
Denne model kommer med en 30 mm tyk kantpude for ekstra stødabsorbering.
Synlig blå sikkerhedsmarkering i overgang mellem trampolindug og kantpude som gør den lidt mere sikker at bruge.
En sikkerhedskant der går helt ned til jorden, som der ikke kommer dyr eller personer ind under den.
Trampolinen er til nedgravning, så den er i lav højde over jorden, hvilket gør den mere sikker at springe på.

Er du mere til en firkantet trampolin, fås denne model selvfølgelig også som firkantet, til en lidt lavere pris. Denne model har dog ikke sikkerhedsnet, og jeg har endnu ikke testet den firkantede version, så skal ikke kunne sige om den er bedre.

Men generelt er det en fin havetrampolin til prisen, og en god kvalitets begynder trampolin til dem som vil have mere end blot et stykke legetøj.

PROS:

  • En fin trampolin til prisen
  • Gode materialer
  • Gode kantbeskyttere
  • Fås både som rund og firkantet

CONS:

  • Bounce kunne være bedre
  • Ikke mange forhandlere af den

Størrelse
Firkantet: 366 x 244Rund: 360 cm

rund havetrampolin fra gymplay firkantet trampolin til haven - gymplay
7 Total Score
Fin trampolin

En god begynder trampolin til dig som lige er startet eller gerne vil i gang med at hoppe trampolin. For lidt over 2.000 får du en kvalitets trampolin, hvor der er tænkt over sikkerheden, og en performance som er bedre en mange af de billige trampoliner.

Design
8
Pris
9
Kvalitet
8
Sikkerhed
8
Performance
6
User Rating: 4.07 (37 votes)