Jumpking Trampolin Rektangulær

11

Så er turen kommet til at teste den hypede Jumpking Rectangular Trampoline 430x305cm trampolin. En trampolin som jeg havde store forhåbninger til.
De skriver selv at denne model kommer med fjedrer af en høj kvalitet, en slidstærk springdug på selve trampolinen, og en kraftig og stabil ramme som giver en god sikkerhed. Men lever den så op til mine forventninger? Det korte svar – nej desværre ikke helt.

For de cirka 6.000 får du en stor og god trampolinen, med et rigtig godt sikkerhedsnet som i bestemt vil få masser af glæde af ude i haven. Det er en havetrampolin som fylder godt, og som er ok at bruge. Men lige som vi så med JumpMaster 430 er performance desværre ikke helt på samme niveau som f.eks. en BERG Ultim Champion til samme pris. Er det til børnene som mest skal bruge den og har brug for masser af hoppe plads så er JumpKing her et rigtig godt valg, er det til lidt mere seriøs brug så ville jeg vælge Berg Ultim Champion trampolinen.

JumpMaster er en god trampolin, med gode kantbeskyttere, en solid hoppedug, fjedre som ikke ruster efter en sæson ude og et rigtig godt sikkerhedsnet. En trampolin som er rigtig nem at samle, på trods af størrelsen.

Var det en trampolin jeg selv ville have stående hjemme i haven? Nok ikke, men boede jeg i en lejlighed og have mulighed for at få opstillet en JumpKing rektangulær 430 trampolin nede i baggården ville jeg elske den.

PROS:

  • Dejlig stor trampolin
  • Godt sikkerhedsnet
  • Nem at samle

CONS:

  • En smule dyr

Størrelse
430 x 305 cm
Hoppeareal9.5 m
Maks person vægt140 kg

Jumpking firkantet trampolin 430 cm
7 Total Score
Dejlig stor trampolin

Denne JumpKing trampolin har en virkelig god størrelse, og det rektangulære design giver en stor hoppeflade som kan bruges af en eller flere samtidigt.

Design
6
Kvalitet
8
Sikkerhed
8
Performance
7
Pris
6
User Rating: Be the first one!