JumpMaster 430 inground trampolin

1

Så fik jeg endelig mulighed for at teste den populære Jumpmaster 430 inground trampolin. Mit første indtryk af den var at det umiddelbart så ud til at være en fin trampolin til prisen. Gode tykke kantbeskyttede som viser de har tænkt over sikkerheden, en god solid ramme i galvaniseret stål og generelt en trampolin i fin kvalitet.
JumpMaster er et mærke som satser kraftigt på at kunne levere kvalitets trampoliner i en god kvalitet, og det er bestemt også det første hånds indtryk man får.
Deres JumpMaster 430 inground trampolin er en af de mest solgte Jumpmaster trampoliner og derfor også denne model vi har valgt at teste her på trampolinguide.dk.
Med sine 96 fjedre forventer man at få et godt bounce på denne trampolin, men på dette område var jeg faktisk lidt skuffet. JumpMaster 430 trampolinen giver bare ikke kraft til springene som f.eks. en Berg trampolin, eller GymPlay trampolinen vi testede for 2 uger siden. Vi her heller ikke i samme prisleje som Berg trampoliner, men det er alligevel lidt samme målgruppe JumpMaster her går efter.
Sikkerheden på JumpMaster 430 og den overordnede kvalitet fejler bestemt ikke noget, selv deres sikkerhedsnet er ganske fint. Designet på trampolinen er ok, ikke noget pranglende men ser bestemt heller ikke billigt ud.

Til prisen syntes jeg faktisk det er en helt ok trampolin. Da det er en inground model, falder den godt ind i haven og er en fin begynder trampolin eller til dem som gerne vil have lidt ekstra motion i haven nu og da.

Den ligger i cirka samme prisleje som en BERG Favorit InGround Sport som den også minder en del om. Skulle jeg vælge imellem de så, faldt mit valg nok på en Berg favorit inground trampolin. Dermed er det ikke sagt at denne er en dårlig trampolin, på ingen måde, og havde den været blot 500 kroner billigere, havde jeg nok elsket den lidt mere.

PROS:

  • God kvalitets trampolin
  • Høj sikkerhed

CONS:

  • Hoppeegenskaber
  • Ikke ret mange forhandlere

Størrelse/Vægt
430 cm.
Vægt70 kg.
Maks person vægt120 kg.
Antal fjedre96

jumpmaster 430 inground trampolin
7 Total Score
Fin trampolin

En god trampolin til cirka 3.000 kroner som jeg bestemt er tilfreds med. Den er sikker at bruge og passer godt ind i haven.

Design
7.5
Performance
5
Sikkerhed
8
Kvalitet
8
Pris
6.5
User Rating: Be the first one!