Trampolin tilbud – de bedste billige trampoliner

En god trampolin er som regel ikke billig, og derfor vælger mange af også at vente med at købe den til den kommer på tilbud. Men hvordan finder du de bedste trampolin tilbud og kan det betale sig at vente på en kvalitets trampoliner kommer på tilbud eller er det bedre blot at købe en af de billige trampoliner til normal pris? Lad os prøve at se lidt nærmere på tingene.

Billige berg havetrampoliner

Berg havetrampoliner er vores favorit til dig som er ude efter en havetrampolin som er i rigtig høj kvalitet, har god hoppeeffekt og som giver maksimal sikkerhed til brugeren.
De har modeller som passer til både professionelle, øvede og begyndere. Prisen er lidt højere end hvad du betaler for en billig trampolin, men du får også meget mere for pengene. Ikke kun bedre performance, men også større sikkerhed og ikke mindst – meget længere levetid og sjov ud af dine trampolin.

Billige trampoliner

Kan det betale sig at være utålmodig og købe en billig trampolin frem for at vente til en dyr kommer på tilbud eller udsalg?
Det afhænger helt af hvad den skal bruges til. Er det blot en havetrampolin som de mindre børn kan lege med ude i haven, så som regel ikke nogen grund til at købe en dyr kvalitets trampolin. Med mindre du gerne vil have trampolin som tager sig godt ud i haven eller kan nedgraves, så kan du lige så godt købe en af de billige trampoliner i dit lokale byggemarked eller Bilka. Hvis den blot er til leg, så er chancen for at børnene alligevel er trætte af trampolinen om 2 år stor, og derfor ingen grund til at smide en masse penge efter en kvalitets model. De fleste billige trampoler kan som regel godt klare 2 sæsoner.
Når det så er sagt, så kan det alligevel godt være en grund til at holde lidt igen, og smide lidt flere penge efter en ordentlig trampolin som eksempelvis en Berg trampolin. Nøgleordet her er sikkerhed. En billig Berg trampolin er betydelig mere sikker at bruge for dit barn, end de helt billige trampoliner. Tykkere kant beskyttelse, bedre kvalitet af trampolinduen og sikkerhedsnettet gør at du kan følge dig lidt mere tryg mens dine børn benytter trampolinen uden opsyn i haven. Af den grund alene vælger rigtig mange at købe en Berg frem for en af de mange andre modeller.

Læs også: Info om Berg trampoliner

Vent til den rigtige tid på året

Hvis du gerne vil have de gode trampolin tilbud, så er det ikke midt på sommeren du skal lede efter dem. Ofte kan du godt spare 10-15% på trampoliner hvis du venter til slutningen af sæsonen, hvor forhandlerne gerne vil have tømt deres lagere og derfor tit sætter priserne lidt ned. Det samme i starten af foråret, hvor de gerne vil sætte lidt gang i salget, og derfor ser vi hos mange forhandlere at de har nogle spændende forårs kampagner, hvor der er lidt penge at spare. Samme kampagner finder du nogle gange også omkring jul.
Flere trampolinbutikker har selvfølgelig også black Friday tilbud, hvor du nogle gange kan opnå rigtig gode besparelser på kvalitets trampoliner. Så i stedet for at vente til sommeren med at købe en, overvej om det ikke var bedre at købe den black Friday og så spare 10-20% her.

Find trampoliner tilbud online

Du kan også bruge søgemaskiner som google til at finde de bedste trampolin tilbud online. F.eks. Med Google shopping hvor du blot indtaster den model du er ude efter, og så kan du her se priserne hos de forhandlere som er tilmeldt Google Shopping.
Det samme med Pricerunner, hvor du også kan søge på specifikke modeller og få en liste over de billigste forhandlere.

Tilmeld dig nyhedsbreve

En anden metode du kan bruge til at få et godt trampolin tilbud, er ved at finde de online butikker der sælger de modeller du er ude efter og så tilmelde dig deres nyhedsbrev (og evt. følg deres Facebook side). Mange forhandlere vælger nemlig at sende nyhedsbreve ud når de køre nogle spændende tilbudskampagner. Lidt lige som med de reklamer man før fik i sin postekasse, hvor du kan se hvilke vare der er på tilbud i denne uge.
Dog er der ikke alle forhandlere som er lige gode til at huske at sende nyhedsbrev ud, når de køre de store tilbud. Så dette er ikke altid den mest pålidelige metode, men mange gange så virker den nu fint.

Du kan jo selvfølgelig også være lidt fræk, og selve ringe til at par forhandlere og prøve at “prutte” lidt om prisen. Dette går nok ikke på en trampolin til 4.000 kroner, men er vi oppe i 7-8.000 kroner, så er de ofte til at forhandle lidt med. Og kan du ikke få et afslag i prisen, så er der da en mulighed for at du kan få en stige eller cover med gratis.

Billig berg trampolin